lean cursus online

Er zijn eigenlijk maar twee soorten motorontwerp – roterend of niet-roterend. Wat belangrijk is, is dat de motor draait, beweegt, een koppel genereert die verkrijgbaar is bij chopper onderdelen winkel.

Draaiende motoren produceren het snelste koppel, en daarom is een loopbandmotor de meest efficiënte keuze bij kawasaki onderdelen webwinkel. Niet-roterende motoren zijn efficiënter, maar als de motor snel ronddraait en niet kan worden gestopt, is het een slechte keuze voor thuisgebruik. Bovendien hebben niet-roterende motoren een condensator nodig om de stroom af te vlakken. Hoe lager de stroom, hoe efficiënter de motor.

Vergelijking van motortypes

De specificaties van harley davidson sissy bars en materiaal zijn over het algemeen vrij gelijklopend, met uitzondering van de vereisten voor de condensator. Het slechtste vergelijkingsscenario is een rotormotor, die een AM/FM-radioversterker gebruikt om een impuls op te wekken en de motor snel te laten draaien. Met een condensator wordt de motor echter langzamer en draait hij soepeler. Zelfs als de condensator jarenlang over de motor wordt gespannen, is de stroom nog steeds sneller dan bij de niet-roterende motor. Bij niet-roterende motoren worden condensatoren ook gebruikt om de stroom tussen de condensator en de motor te veranderen. Het is de stroom die de snelheid van de motor creëert, dus het veranderen van de stroom is een goede manier om de snelheid van de motor te veranderen, en een goede manier om de motor af te remmen.

Wel of geen rotatie

Natuurlijk is al het andere vrij gelijkaardig tussen een roterende motor en een niet-roterende motor handvatten kopen. Een ander belangrijk stuk is de kwaliteit van de motordraden, en wat te doen met de stator. Een niet-opnemende stator wordt gebruikt om een niet-opnemende motor van stroom te voorzien en te stoppen. Met een opnamestation draait de motor voor elke puls die door de stator wordt gestuurd. Dit veroorzaakt problemen met de stator, die niet bestand is tegen de hoeveelheid stroom die nodig is voor de opname.

Na alle motoren te hebben getest, kwamen we uit op twee mogelijke oplossingen. De ene zou een stator zijn die niet opneemt, zoals je die vindt in een computer voor een AM/FM radiostation. De andere zou een roterende stator zijn, zoals je die in een opnamemotor zou vinden.