Weet je niet welke schoenen je moet aantrekken?

Dan hebben wij bij Scapino de oplossing voor jou!

Iedereen weet dat er veel regenval is hier in Nederland. Maar wat doe je nou aan met dat weer? Uiteraard je regenjas, maar wat je doe aan je voeten?
Je wil iets stijlvol, maar toch ook een schoen die je geen natte sokken geeft. Rubberlaarzen worden vaak niet aanzien als een stijlvolle schoen, maar wacht tot je onze collectie bekijkt.

Wij hebben namelijk een ruim assortiment aan rubberlaarzen voor dames. Je hebt keuze uit verschillende kleuren en motieven. Zwart, blauw, groen, grijs of liever een luipaardprint? Je kan kiezen voor korte of lange laarzen en dat van diverse merken. Wij bieden laarzen aan van Mountain Peak, Dunlop en ons eigen merk Scapino. Aan keuze dus geen gebrek bij Scapino! Nog één belangrijk detail: ze zijn 100% waterdicht.
Onze rubberlaarzen voor dames lopen van maatje 31 tot maat 47. Je kan dus zelfs matchen met je eigen dochter, leuk toch?
Nog niet overtuigd? Dan haalt mijn volgende argument je zeker over de streep. De rubberlaarzen voor dames zijn namelijk in de uitverkoop!
Nooit meer natte sokken en daar dan ook nog eens weinig voor betalen, twee vliegen in één klap. Scoor dus snel je eigen paar!

Haast je dus snel naar een Scapino bij jou in de buurt of surf naar onze webshop!
Wandelen in de regen was nog nooit zo leuk, geloof mij.

 Wist je trouwens dat je 30 dagen de tijd hebt om je rubberen laarzen te ruilen of te retourneren moest je toch niet tevreden zijn? Scapino heeft ruim 170 winkels over het hele land, lekker makkelijk.