Ik ben opzoek naar een rijschool Beuningen of in deze omgeving! Eindelijk is het zover dat ik mag beginnen met het behalen van mijn rijbewijs. Als student zijnde had ik niet veel te besteden waardoor ik er specifiek voor heb gekozen om even hiermee te wachten. Nu dat ik fulltime aan het werk ben is het budget toereikend genoeg om te starten. Enige nadeel hiervan is toch echt het feit dat ik het lastig vind om een rijschool te vinden. Wat dat betreft zijn er voldoende online te vinden en ook nog eens in mijn regio.

logo1

Een voor een

Ik kon er uiteraard voor kiezen om bij iedere rijschool een proefles aan te vragen. Echter zat ik hier niet op te wachten omdat het mijn gewoonweg teveel tijd gaat kosten. Zo ben ik ieder bedrijf een voor een gaan bekijken en tot de conclusie gekomen dat ik bij Verkeersschool Wesseldijk het beste kan inschrijven. Hier heb ik vervolgens ook mijn proefles aangevraagd. Erg secuur stonden zij voor mijn deur om mij mee te nemen op reis. Zelf achter het stuur kruipen was in het begin erg eng om te doen. Na ongeveer een minuut of tien leek het net alsof ik niet beter wist!