Als ik ergens niet op zit te wachten, dan is het wel om weer terug in de schoolbanken te moeten zitten. Hierdoor wilde ik kijken naar de mogelijkheden om mijn e rijbewijs in 1 dag te gaan behalen. Dit kun je het beste op het internet zoeken toch? Zodoende ben ik er eens goed voor gaan zitten en heb alle rijscholen genoteerd inclusief de prijzen welke zij hanteren. Hieruit bleek al vrij snel dat rijschool Osseforth een stuk voordeliger is vergeleken met wat ik elders heb gezien. Zullen zij het kunnen waarmaken dat ik niet meer een lange tijd terug naar school hoef te gaan?

logo.osseforth.2016.mobiel

Proefles aangevraagd

Uiteraard is het wel verplicht om een proefles aan te vragen. Met deze les kunnen zij een duidelijke indicatie geven of dat jij geschikt bent om dit ook te realiseren. Ook is het voor jezelf erg prettig om te zien hoe dat zij deze lessen zullen geven.

Zo heb ik afgelopen week mijn proefles gehad en dit is mij onwijs goed bevallen. Gelukkig kreeg ik aan het einde van de dag te horen dat ik hiervoor in aanmerking kom! Op naar het behalen van mijn E rijbewijs.