Als je kiest voor een In Gold We Trust hoodie, dan ben je waarschijnlijk een persoon met karakter. En misschien ben je ook wel wat (positief) eigenzinnig. Daar is niets mis mee. De oprichters en ontwerpers van In Gold We Trust waren dat ook bij de start van dit label en ze zijn dat nog steeds. Als jij trouw blijft aan dit streetwear merk, dan mag je gerust je eigen ding doen, je eigen wereld ontdekken en je eigen look creëren.

In Gold We Trust, vertrouw op kwaliteit en stijl

De gebroeders Franzel zijn gestart in 2012 en sindsdien zijn ze voortdurend bezig om hun kledingstukken beter en meer comfortabel te maken. En ze volgen ook nauwkeurig de trends van de streetwear. Ze hebben het zelfs zo ver gebracht dat bekende figuren als Tyga, Future en Chris Brown gretig kiezen voor In Gold We Trust. Je ziet deze dan ook regelmatig In Gold We Trust hoodies dragen. Dit label doet er ook alles aan om gezien te worden. En ze willen kwaliteit leveren. Enerzijds nemen ze deel aan fashion events waarop ze internationale contacten leggen en hun mooie producten showen. Anderzijds gaan ze gewoon in Amsterdam de straat op en vragen aan jongeren wat streetwear voor hen kan betekenen. Want waar kun je beter je informatie halen dan bij je publiek?

Je outfit is je uithangbord

Zoals jij bent, wil je ook gekleed gaan. Je karakter en je eigenheid komt tot uiting in je kleding. En hoe kun je dit beter doen dan met een In Gold We Trust hoodie? Deze kledingstukken van In Gold We Trust zijn stijlvol, opvallend en zitten gewoon boordevol karakter. Je brengt een boodschap door je eigen look en uitstraling. Ga je met je favoriete In Gold We Trust hoodie naar een feestje of naar je sportvereniging? Je wilt gaan stappen met je vrienden of je gaat met deze trui naar school? Het kan perfect! Je hoeft geen andere kledij te zoeken, het past bij elke gelegenheid.