Omdat ik een grote reclame sticker op de raam wilde hebben van mijn bedrijf, ben ik opzoek gegaan op het internet. Bij de wel bekende zoekmachine typte ik stickers drukken Amsterdam in en kwam zo terecht op de website van Letter Center. Door de jaren ervaring die dit bedrijf heeft, besloot ik om een afspraak te maken met deze onderneming om mijn wensen voor de sticker te bespreken. Op de dag van mijn afspraak, werd ik zeer vriendelijk geholpen door een medewerker van dit bedrijf. Zo vertelde ik wat ik ongeveer wilde hebben en deze medewerker kwam zelf ook met wat ideeën die prima pasten bij mijn beeld die ik voor mij had.

Stickers drukken Amsterdam

Goed opvallend bedrijf

Doordat ik de stickers drukken in Amsterdam heb benaderd voor mijn wensen, is mijn bedrijf vele malen beter herkenbaar. Het bedrijf Letter Center heeft zijn werk dan ook meer als goed gedaan. Ook heeft deze onderneming de stickers geplaatst op het raam en dat hebben zij met precisie gedaan. Geen lucht bellen en kaatsrecht. Daarom raad ik ook ieder ander aan die opzoek is naar een goede drukkerij, om een kijkje te nemen bij dit bedrijf. Alleen maar goede verhalen over deze onderneming.