Gezocht op bedrijfspanden Breda.

Ik was van plan om misschien een winkel op te starten of een bedrijf. Hiervoor was ik op zoek naar diverse bedrijfspanden en winkelpanden in de regio van Breda. Op de website van sandship.nl vond ik al snel een zeer groot overzicht van veel plekken in de hele regio van Breda. Het fijne is dat er erg veel panden beschikbaar zijn en dat er ook veel soorten zijn.

sandship-logo-blauw

Soorten bedrijfspanden

Er zijn erg veel soorten bedrijfspanden, zo kun je denken aan kantoren, showrooms, opslagruimtes, productieruimtes, loodsen en ga zo maar door. Ik kon direct een pand huren of kopen zonder enige tussenpersoon en zonder enige andere kosten. Op de home pagina is er ook nog eens een zeer groot overzicht van de panden met veel filmpjes en foto’s om een duidelijk overzicht en idee te krijgen van wat elk pand nou aanbied.

Huren of kopen?

Zoals ik en veel anderen waarschijnlijk al wel hebben overweegt kun je dus kiezen voor het kopen of het huren van een bepaald pand. Wat jouw voorkeur heeft ligt aan jezelf. Zelf vond ik de mogelijkheid van het huren zeer fijn omdat je na elke maand dit kan opzeggen.