blumat kopen

Wij moeten een nieuwe blumat kopen. Onze vertrouwde slang hebben wij mogen betrappen op een lekkage. Hierdoor heeft een groot gedeelte van onze planten teveel water gekregen. Balen natuurlijk, echter is dit voor ons een leermoment dat wij ook op de blumat moeten letten. De druppelslangen welke wij altijd hadden wordt helaas niet meer verkocht. Hierdoor moeten wij dus gaan zoeken naar een, nog voor ons, onbekend product. Hopelijk werkt deze alsnog!

download (2)

Gezocht naar een webshop

Wat dat betreft zijn wij een grote fan van het online bestellen. Je besteld iets vanachter je eigen computer én op ieder moment van de dag. Vervolgens gaat het bedrijf voor jou aan de slag om de bestelling te bezorgen, ideaal toch?

Nieuwe webshop gevonden!

Wij zijn dan ook gaan zoeken op het internet. Tijdens deze zoektocht terecht gekomen op diverse bedrijven. Bij growexpert.nl zijn wij blijven hangen. Zij beschikken over een ruim assortiment voor een zeer aantrekkelijke prijs. Deze prijs konden wij gewoonweg niet laten liggen waardoor wij hier een bestelling hebben geplaatst. De eerstvolgende werkdag hebben wij deze bestelling in ontvangst mogen nemen. Uiteraard zeer tevreden met onze nieuwe druppelslang.