Mijn vrouw en ik wilde al een lange tijd onze tuin verbouwen. Dit hebben wij al jaren niet gedaan en daardoor is het behoorlijk lelijk. Wij wilde dit daarom graag uitbesteden en zijn opzoek gegaan op Google onder: hovenier eindhoven. Wij kwamen vervolgens uit bij hovenier Somers. Een professioneel bedrijf met veel goede recensies. Op de website staan veel foto’s van hun werkzaamheden. Dit ziet er fantastisch uit.

Akkoord

Telefonisch hadden wij contact opgenomen en vervolgens zijn zij langs geweest en hebben we een offerte gekregen. De offerte zag er uitstekend uit. Het voldoet aan onze wensen en prijzen. Na twee weken kwamen ze langs en zijn ze direct aan de slag gegaan. In totaal waren er twee weken nodig om de tuin te verbouwen. Elke dag is er hard gewerkt om het op tijd af te krijgen.

Het resultaat is fantastisch. De tuin voldoet helemaal aan onze wensen. Het is daarom ook echt een aanrader om de hovenier eindhoven in te huren. Zij verrichten fantastisch werk, hebben scherpe prijzen en komen hun afspraken na. Op de website vind je veel informatie over Somers. Indien je vragen hebt kan je te allen tijde contact opnemen.