Zonnepanelen op loods

Zonnepanelen op loods | Voordelen

Heeft u een eigen bedrijf met een loods tot uw beschikking? Bent u daarnaast van plan om te gaan investeren in zonnepanelen? Kies dan voor zonnepanelen op uw loods! Uw bedrijf verduurzamen door zonnepanelen op uw loods te laten plaatsen, biedt u namelijk veel voordelen. In dit blog leest u er alles over!

Veel ruimte

Als u met uw bedrijf een loods tot uw beschikking heeft, weet u natuurlijk als geen ander dat het dak van uw loods u veel ruimte biedt. Omdat uw loods (waarschijnlijk) groter is dan uw bedrijfspand, kunt u op het dak van uw loods dus veel zonnepanelen kwijt. Hoeveel u er kwijt moet is afhankelijk van uw persoonlijke wensen en behoeften. Door ze op uw loods te plaatsen, komt u in ieder geval nooit ruimte tekort en is er ruimte voor groei in de toekomst als u niet meteen alle ruimte nodig heeft.

Bespaar extra op energiekosten

In een loods is er vaak sprake van veel bedrijvigheid. Er worden nu eenmaal constant goederen verplaatst en vervoert gedurende de dag. Hier komen vaak veel zware, apparaten bij kijken. Omdat deze apparaten veel elektriciteit gebruiken, bespaart u al snel op de elektriciteitskosten.

Wek een goede indruk

Als uw bedrijf op een industrieterrein staat, wekt u met zonnepanelen al snel een goede indruk op potentiële klanten. Met zonnepanelen bent u bezig met duurzame energie en daarmee met maatschappelijk verantwoord ondernemen. Gezien dit al enkele jaren een trend is, zult u sneller een positieve indruk wekken ten opzichte van andere bedrijven en loodsen die geen zonnepanelen op hun dak hebben staan. U kunt met wat extra promotiemateriaal zoals een uithangbord nog even extra benadrukken dat u duurzaam bezig bent.

Meer informatie

Zonnepanelen op loods? Een uitstekend idee dus! Wilt u er snel meer over leren? Neem dan snel contact met ons op.