Ik weet een zeer goed bedrijf wanneer je van plan bent om voor jezelf beginnen. Zelf liep ik ook al een tijd met de vraag of ik iets voor mezelf ging doen, of bij een baas blijven werken. Moet zeggen dat ik inmiddels wel helemaal uitgekeken was om bij een baas te werken, niet zo zeer om het werk, maar om de strenge regels dat er tegenwoordig zoveel diploma’s gehaald moeten worden om je werk te kunnen blijven doen, en daar had ik totaal geen zin meer in. Daarom heb ik besloten om van mijn hobby werk te maken, dus ik ga een webwinkel beginnen. Omdat ik zelf niet weet waar ik moest beginnen, heb ik de hulp van Hetisonswerk.nl ingeschakeld. Als eerste hebben ze voor mij een zeer mooi logo gemaakt, nu is mijn bedrijf hieraan al herkenbaar. Maar alleen met een logo schiet je niet veel op, dus tevens hebben hun de reclame voor me geregeld. Allemaal dingen waar ik zelf niet eens de tijd voor had om te maken, en ook niet de weet van. Omdat niet iedereen op het internet actief is, heb ik ook mooie flyers laten maken, al met al genoeg reclame om mijn bedrijf te promoten.  5063b765af4cc9a89249e7bf2cda563f_hiow_logo_wit