online makelaar

Als je op zoek bent naar een goede en vooral professionele makelaar let je op diverse punten. Zo weet een makelaar de geschiedenis van een woning goed in kaart te brengen, zodat je precies weet wat je koopt over verkoopt. Daarnaast moet je compleet worden ontzien, zodat je er geen omkijken meer naar hebt. Wat momenteel steeds populairder wordt is online makelaar. Nu de dag komen er steeds meer bedrijven bij en gebeurt er steeds meer digitaal. Makelaars spelen hierop in en logisch.

online makelaar

Aan de slag met een online makelaar

Een online makelaarskantoor wil het zo goedkoop mogelijk houden en vooral gemakkelijk maken. Zo zijn er al pakketten van 250 euro, waarbij je zelf foto’s maakt en content schrijft om je huis te verkopen. Uiteraard zijn er ook uitgebreidere pakketten waar je gebruik van kan maken maar 250 euro is natuurlijk niet veel geld. Op deze manier kan je een hoop kosten besparen en weer investeren in je nieuwe woning.

Bij een gemiddelde makelaar betaal je 5000 euro aan courtage kosten, dus moet je nagaan wat je kunt besparen! Het is daarom ook echt een aanrader om je hier verder in te verdiepen en wellicht gebruik te maken van deze opties.