vakantiebaan barneveld

Zomervakantie? Ga op zoek naar een vakantiebaan Barneveld. Als je schooljaar is afgelopen, kun je er natuurlijk voor kiezen om twee maanden op je luie kont te gaan zitten. Maar je kunt ook geld verdienen, nieuwe ervaringen opdoen en bovendien je cv opbouwen. Dat kan full time, dan verdien je lekker veel. Maar je kunt ook een paar uurtjes in de week gaan werken. Zeker als je nog niet eerder een bijbaan hebt gehad, is de zomer de perfecte mogelijkheid om je te oriënteren. Na een zomer ergens te werken, weet je wel of je het iets vindt of niet. Dus als jouw vakantie eraan komt, lees vooral verder..

vakantiebaan barneveld

Mijn eerste vakantiebaan bij een pretpark

Mijn eerste baantje was bij een pretpark. Nadat ik de tweede klas had afgerond, ik zal 14 zijn geweest, ging ik werken bij een lokaal pretpark. Dat was niet zoiets als de Efteling, maar een ouderwets, ietwat aftands pretpark. Dat was echt een hele leuke ervaring. Ik moest de karretjes van het spookhuis bijvoorbeeld handmatig bedienen met pedalen. Ook was er zo’n ouderwetse raket, waarin ik handmatig moest sturen. Heel leuk om te doen allemaal, en ik zal het nooit vergeten. Een vakantiebaan moet je meemaken! Kijk online voor opties.