vacature monteur midden spanning

Ben jij op zoek naar een vacature monteur midden spanning en wil je weten wat het salaris is voor deze baan? Lees dan dit artikel verder. In dit artikel wordt gesproken over het gemiddelde salaris in Nederland. Maar er wordt ook gekeken naar de verschillen in salaris per provincie en zelfs naar de verschillen in salaris per stad. Ook de opleiding die je hebt gedaan heeft invloed op wat je per maand zult verdienen.

vacature monteur midden spanning

Verschil in salaris per opleidingsniveau

Het laagste salaris als monteur midden spanning verdien je na het afronden van de opleiding op LBO/VMBO niveau, het gemiddelde salaris voor deze opleiding ligt op 2.255 euro per maand. Als je een MBO-niveau opleiding hebt afgerond ligt je gemiddelde salaris wat hoger, namelijk op 2.895 euro per maand. Mocht je een Hbo-opleiding hebben afgerond, dan ligt het gemiddelde salaris op 2.940 euro per maand.

Verschil in salaris per provincie

Het maakt niet uit alleen uit welke opleiding je hebt afgerond, in welke provincie je werkzaam gaat zijn heeft namelijk ook invloed op hoeveel salaris je zal gaan ontvangen. De beste provincie om werkzaam te gaan zijn als monteur midden spanning is in Zuid-Holland. In Zuid-Holland ligt het gemiddelde salaris op 2.980 euro per maand. De provincie in Nederland waar je het minst zult gaan verdienen als monteur midden spanning is Overijssel. In Overijssel ligt het gemiddelde salaris maar op 2.470 euro per maand.