Als particulier staan er waarschijnlijk gewoon rolcontainers bij je huis op het moment dat je er gaat wonen. Is dat niet het geval, dan is er vast een verzamelcontainer in de buurt. Als ondernemer zul je deze zaken zelf moeten regelen. Je kunt een rolcontainer huren en deze op afgesproken dagen en tijden laten legen. Zo kom je, ook als ondernemer, mooi van je afval af. Het is en blijft belangrijk dat afval goed gescheiden wordt ingeleverd. Dit is niet alleen beter voor het milieu, maar ook nog voor je portemonnee.

Een rolcontainer huren voor een bepaalde afvalsoort

Als je een rolcontainer huren gaat, is het van belang dat je aangeeft voor welke afvalsoort je deze bedoeld hebt. Je hebt als ondernemer heus niet alle soorten rolcontainers altijd maar nodig. Als jij een kledingwinkel hebt, heb je geen rolcontainer voor groente-, fruit- en tuinafval nodig. Het is dan vooral zaak dat je op een nette manier je oud papier en karton en je plastic kunt afvoeren. Een rolcontainer huren voor deze zaken is heel gebruikelijk en ook nog eens erg handig.

Welke maat rolcontainer heb je nodig?

De meest bekende maat is natuurlijk de rolcontainer op twee wielen, de container die bij de meeste huizen in Nederland staat. Maar wat nu als je daar niet genoeg aan hebt? Dan kun je voor een maatje groter kiezen. Een rolcontainer op vier wielen die nog steeds door de deur past. De kans is namelijk aanwezig dat je als ondernemer geen buitenruimte hebt bij je pand. Een container moet dus binnengezet kunnen worden en vol en al weer naar buiten. Door de vier stevige wielen is dat met deze rolcontainer geen enkel probleem. Een rolcontainer huren voor oud papier en een voor plastic verpakkingsmateriaal kan je ook veel ruimte in je magazijn opleveren. Door het afval direct in de juiste container te doen, zorg je ervoor dat je je werkvloer vrijhoudt.

Regel je container gewoon online

Een rolcontainer huren regel je snel en gemakkelijk online. Daar hoef je echt de deur niet voor uit. Ook de afspraken over het legen van de container maak je online. De rolcontainer wordt bij jouw bedrijf bezorgd op een dag dat het jou schikt. Zo kost het huren van een rolcontainer jou geen extra tijd en geld. De kosten voor het huren zijn trouwens ook gemakkelijk online te vinden. Voor een vast bedrag per maand zorg je ervoor dat jij op een goede manier van je afval afkomt!