Ken je de cognac kleur al? Ik vind het echt prachtig, het is zo’n warme en mooie kleur. Nu wil ik dus schoenen in die kleur, het schijnt ook best wel in te zijn. Ik bestel meestal schoenen bij Paul Green, een van mijn favoriete merken. Het was dan ook logisch dat ik op zoek was naar damesschoenen Paul Green cognac. En wat blijkt? Meteen! En ze zijn nog mooi ook. Leuk he, als je echt precies zoekt naar wat je wilt, als je daar echt duidelijk in bent, krijg je vaak ook de gewenste resultaat. En als het er nog niet is, dan kan je het bedenken! Zo denk ik altijd.

logo-nl

Nieuwe schoenen

Altijd eerst zelf zoeken wat je wil en zodra je dit heel goed weet, dan kan je kijken of dit er is. Niet dat ik in staat ben om zomaar even eigen schoenen te maken hoor, maar je begrijpt denk ik wel wat ik bedoel. Goed, ik ga ze dan ook nu bestellen, ik kan niet wachten om met mijn nieuwe schoenen lekker de deur uit te gaan. Ik vind het altijd wel belangrijk om er goed uit te zien, dat voelt zo fijn.