Wanneer u een badkamer wilt ontwerpen wilt u natuurlijk wel dat deze voldoet aan al uw wensen, schakel daarom de badkamerplanner in! Een badkamer ontwerpen is niet altijd even makkelijk, er zijn een hoop dingen waar u op moet letten en die u hierin wilt verwerken. Met de badkamerplanner kunt zelf gemakkelijk uw badkamer ontwerpen zonder al dat gedoe met een aannemer. Dankzij het zeer overzichtelijke programma kan iedereen dit gebruiken zonder dat dit al teveel moeite kost.

Mijn ervaring met de badkamerplanner :

Ik ben erg tevreden met het programma genaamd de badkamerplanner, ik kan zeer eenvoudig en snel mijn eigen badkamer ontwerpen. Volledig in mijn eigen stijl en smaak. Ik heb altijd wel speciale wensen die ik ergens in wil verwerken. Ik heb nu namelijk met het oog op de toekomst gekozen voor een rolstoeltoegankelijke badkamer. Daarnaast wilde ik ook een douche die gelijk was met de vloer om te voorkomen dat ik ooit eens ga vallen wanneer ik ga douchen. Ook heb ik de spiegels in mijn badkamer wat lager geplaatst. De vorige eigenaar van mijn huis was behoorlijk lang en had dus ook alles op zijn lengte laten plaatsen. Bij de aanpassing van mijn badkamer heb ik nu alles op de goede hoogte geplaatst.