Onlangs de NEN 3140 opleiding afgerond. Vond het erg leuk, maar merkte dat het soms ook wel pittig was. Ik ben niet zo’n goede leerling, of nou ja, ik leer het beste in de praktijk. Dat zeiden ze vroeger al tegen mij en daar ben ik blij om. Vroeger vond ik het nog wel eens vervelend dat ik theorie vaak niet begreep. Terwijl als ik het deed, ik makkelijk wist hoe dit moest. Toch iets natuurlijks ofzo. En nou ja, dan heb ik dus niet de kennis over de geschiedenis, of ik noem maar wat, maar dan weet ik wel weer hoe je dingen echt moet doen. Daarom was ik ook blij met de NEN 3140 opleiding, het was ook echt gericht op arbeid, op praktijk, en daarom ging het mij op veel vlakken makkelijk af. Ik wil de heftruck besturen en daar moet je eerst een opleiding voor hebben gedaan. Ik ben al een tijdje logistiek medewerker maar ik denk dat ik nog veel meer uit mijn baan kan halen dan er nu in zit. Doordat ik weet wat mijn zwakke en sterke punten zijn, kan ik denk ik ook gerichter hier mee bezig gaan. Het is vallen en opstaan, maar dat is ook het leven. Ik ben blij dat ik steeds weer stapjes maak om verder te komen, dat geeft mij veel meer vertrouwen in de keuzes die ik maak.

200000059