pme legend herenschoenen

Afgetraptpme legend herenschoenen

PME Legend herenschoenen zijn de stoerste die je maar kunt hebben. Zelf heb ik deze vorige week aangeschaft, omdat ik volgens mijn vriendin echt iets nieuws nodig had. Eigenlijk draag ik meestal mijn schoeisel door tot deze helemaal kapot zijn, maar dit is natuurlijk niet altijd gepast. Voor een diner bij mijn schoonouders heb ik toen toch maar iets nieuws aangeschaft. Een beetje onder druk, maar voornamelijk omdat ik zelf ook wel toe was aan iets anders. Gewoonlijk draag ik voornamelijk sneakers, maar iets netters staat mij ook leuk ben ik achter gekomen.

Tip

Mijn vriendin wist een hele goede site waar ik mijn PME Legend herenschoenen heb kunnen bestellen. De levering was nog sneller dan verwacht, want de volgende dag stond de bezorger al aan mijn deur. Het was prettig dat zij er zo snel waren, want uiteindelijk had ik toch een andere maat nodig. Gelukkig was retourneren gratis en na een aantal dagen had ik de goede maat al in huis. Verder vond ik het proces sowieso heel goed, want betalen kon ik ook gemakkelijk doen via iDeal. Mocht jij nu ook voor jezelf of een ander op zoek zijn naar zoiets, neem dan zeker een kijkje bij Van Bommel!