Achillespeesklachten

Ik speel hockey op een erg hoog niveau en ben hier erg druk mee totdat ik achillespeesklachten kreeg. De achillespees is een aanhechting van de kuitspier tot aan het hielbeen. Ik als linksvoor ben een echte sprinter en ren het hele veld over, hierdoor kan ik de pees overbelasten. Tijdens de wedstrijd begon ik opeens last te krijgen tijdens het sprinten. Ik raakte een beetje ongerust en ben daardoor wat rustiger aan gaan doen.

Op zoek naar een oplossingAchillespeesklachten

Na een tijdje wilde ik het weer proberen omdat ik er geen last meer van had tijdens het lopen. Ik begon weer met trainen en voelde de blessure weer opkomen, hierdoor ben gelijk op het internet gaan zoeken voor hulp. Ik kwam terecht op de website van Footlogics en zag daar veel hulpmiddelen en overeenkomsten over de overbelaste achillespees.

Footlogics heeft verschillende hulpmiddelen waaronder inlegzolen. Deze inlegzolen ondersteunen de boog waardoor de pees wordt ontlast. Ik bestelde de inlegzolen en had ze de volgende dag al in huis. De zolen passen perfect in mijn schoenen dus ik probeerde het meteen een tijd uit.

Uiteindelijk..

Door de zolen, rust en wat oefeningen werd de pijn steeds minder en uiteindelijk kon ik zelfs weer rustig meetrainen. Super service en een super product!