vakantiehuisje oud en nieuw

Wil je een perfect eind van het jaar, en met een ontspannen gevoel het jaar 2022 beginnen dan is het goed een vakantiehuisje oud en nieuw te huren. Geniet met het je familie of vrienden van een ouderwetse oud en nieuw met spelletjes en lekker eten, even tijd voor elkaar in deze hectische tijd en tijd om te ontspannen. Want wat is er fijner om in deze drukke tijd te ontspannen in de sauna, whirlpool of subtropische zwemparadijs. Ontspannen en uitgerust 2022 in gaan.

Altijd iets te doen

Of het nu mooi weer is of de regen komt met bakken uit de hemel, bij een vakantiehuisje oud en nieuw huren is vervelen geen optie. Bijna alle faciliteiten waarvan je gebruik kunt maken zijn geheel gratis, heb je kleine kinderen dan kun je deze lekker laten spetteren in het subtropisch zwemparadijs in het peuterbadje. Of ga met het hele gezin van de stroomversnelling die kindvriendelijk is, ook de whirlpool is heerlijk om te ontspannen tijdens je vakantie.

vakantiehuisje oud en nieuw

Heerlijk uit eten met zijn allen

Of je nu met vrienden en familie een vakantiehuisje oud en nieuw hebt geboekt, of gezellig met het complete gezin. Om ook culinair te genieten, zijn er maar liefst 3 restaurants en een snackbar waar je geniet van de lekkerste snacks. Sluit het jaar 2021 af met een heerlijk diner met het hele gezin, op deze manier is het mogelijk om nog ontspannender het jaar af te sluiten en 2022 in te gaan. Boek snel je vakantie op de Leistert en zorg dat je er op tijd bij bent met de feestdagen.