GreeOn

Om een steentje bij te dragen aan de wereld van morgen zullen we allemaal iets moeten veranderen in het dagelijks verbruik van energie. Niet alleen thuis, maar ook op het werk is het belangrijk om met groene stroom te werken, zodat je overal duurzaam bezig bent. Als zowel particulieren als bedrijven actief bezig gaan hiermee, dan is er veel te bereiken en kunnen we allemaal ervoor zorgen dat de wereld minder vervuild wordt.

CV ketel

Een CV ketel is een belangrijk onderdeel van de stroomvoorziening in een huis of gebouw. Het zorgt voor warm water en een verwarmde werkplek. Het is dus ook belangrijk dat je een zuinige en kwalitatief goede CV ketel hebt met de juiste energielabel. GreeOn is zo’n partij. Ze leveren niet alleen duurzame CV ketels van goede kwaliteit, maar ook bieden ze onderhoud- en reparatiewerkzaamheden aan wanneer dit nodig is.

Verlichting

Een plek waar gewerkt wordt, daar brandt natuurlijk licht. Er branden constant lampen om goed te kunnen zien en te werken. Hierdoor is het belangrijk om te zorgen voor verlichting die niet veel stroom vreet. Je zult kunnen denken aan spaarlampen of LED verlichting. Dat is beter voor het milieu en tegelijkertijd ook beter voor de portemonnee. LED verlichting gaat lang mee en ze zijn ervoor gemaakt om lang te branden.

Zonnepanelen

Steeds vaker worden er zonnepanelen geplaatst, door particulieren thuis, maar ook door bedrijven. Met zonnepanelen wordt er op verantwoordelijke wijze stroom opgewekt. Het nemen van zonnepanelen is wel een investering, maar zorgt er op lange termijn wel voor dat je kosten bespaard en is de keuze voor deze manier van stroomopwekking minder lastig te maken.