caravan verkopen

Je hebt een auto op de stoep staan en die moet eigenlijk meteen weg. Je hebt er geen plaats meer voor of ziet liever een geldbedrag er nu meteen voor terug. Het is begrijpelijk dat je dan tegen het auto verkopen opziet. Dat is meestal namelijk een langdurig proces waarbij veel onderhandelen hoort. Het is uiteraard niet een fijne uitgangspositie tijdens het onderhandelen als jij haast hebt bij de verkoop. Gelukkig hoef je niet aan je lot overgelaten te worden tijdens de verkoop. Er zijn namelijk sites waar jij tegen een schappelijk tarief terecht kan. Dan zorgen zij voor een vlotte afhandeling.

Betalen voor een verkoop

Het klinkt eigenlijk een beetje gek, betalen om iets te verkopen. Gelukkig is de betaling een schijntje vergeleken met het totale verkoopbedrag. Als je besluit om van je verkoop auto af te komen met behulp van een site dan hoef je daar gelukkig niet veel werk voor te doen. Je zal moeten beginnen met het invullen van algemene gegevens van je auto waarbij je ook een aantal foto’s meestuurt. Daarna geef je extra informatie betreffende eventuele add-ons of kapotte onderdelen door, het is belangrijk hierbij eerlijk te zijn omdat de auto nagekeken zal worden door kopers voordat het bedrag bij jou belandt. Eerlijkheid duurt het langst!

Vervolg van het proces

Deze informatie wordt doorgespeeld aan een aantal specialisten die op basis daarvan een schatting maken van de waarde van jouw auto. Ze bieden daarna de auto aan op hun eigen afgesloten markt die bekeken kan worden door vertrouwde dealers die een eerlijke prijs bieden op de auto’s die zij kopen. Als een match gevonden is, wordt jij ingelicht over het bod en kan je in gesprek gaan met de potentiële koper. Als dit na twee weken nog niet gelukt is gaan de medewerkers met jou in gesprek over vervolgstappen waardoor jouw auto aantrekkelijker wordt voor verkopers. Samen komen vele mensen snel toe aan hun gewenste verkoop.