We hebben een hofje voor het huis. We wonen er met pakweg tien mensen en het pleintje voor ons kunnen we zelf inrichten. Laatst hebben we met z’n allen samengezeten om te kijken wat het beste is. Iemand kwam met de suggestie om er een betonnen bank te plaatsen. Ik wist niet precies wat ‘ie bedoelde en ik dacht alleen maar, ziet een betonnen bank er wel zo gezellig? Maar toen liet hij zien wat hij bedoelde en ik zag meteen dat het erg mooi was, een soort design bank. Op het beton zit dan een zitje waardoor je dus lekker en comfortabel kan zitten. We waren er vrijwel allemaal over eens dat we dit wilden. We hebben er drie besteld nu en volgende week worden ze geleverd. Ik kan er dan zelf niet bij zijn maar we zijn nu een feestje aan het plannen, daar wil ik ook wel veel voor doen, daar heb ik zin in. Lekkere hapjes maken. Om de nieuwe bankjes in te weiden. We kennen elkaar allemaal nog niet zo goed dus ik denk dat dit een mooie gelegenheid is om elkaar te spreken. Ik vind ze trouwens allemaal erg vriendelijk en lief, echt een kwaliteit van een ieder. Ik denk dat we ons dus allemaal fijn en veilig voelen en dan wordt t alleen nog maar leuker om op de bankjes te gaan zitten.

Referentiefoto_s_juli2010_471